Nový školní rok začíná!

Milí žáci, rodiče a zaměstnanci školy,

po prázdninách opět otevíráme dveře naší školy do nového školního roku. Věříme, že tento rok bude pro všechny z nás příležitostí k růstu a rozvoji. Těšíme se na to, co společně vytvoříme.

A na uvítanou pár slov od paní ředitelky:

Zdravím všechny čtenáře našeho webu,

začátek školního roku vypadal tak poklidně , slunečně – ale hned v prvním týdnu přišlo do školy (tak jako do mnohých dalších) oznámení, že je ve škole bomba. Byl to planý poplach – ale myslím, že to mnohé nenechalo zcela klidné. Takže bych nám všem přála v tomto školním roce, abychom si uvědomovali a taky si to užívali – když nám nic nehrozí, můžeme chodit do školy a „vytáčí“ nás pouze spolužáci, někdy učitelé – jindy jenom počasí. Nechci vyznít pateticky – ale občas si neuškodí připomenout – že se máme většinou velmi dobře a hodně věcí, které nás „trigrují“ – nejsou až tak důležité.

A tak nám přeji, ať se nám podaří vytvořit ve škole takovou atmosféru, kde je místo pro kreativitu, tvrdou práci – ale zároveň hodně humoru, dobrých vztahů, místo bezpečí – kde můžu sdílet svoje problémy. Pro ty – co jsou přímo ve škole – těším se na naše každodenní setkání.



Ředitelka Creative Hill College - Mgr. Martina Růžičková