Březen plný přednášek

Březen byl na naší škole plný zajímavých přednášek/workshopů.

Jako první přišel studentům 1. ročníku povykládat o různých tématech Metoděj Černý z ČVUT. Studenti se dozvěděli spoustu zajímavých informací na téma emise, elektromobilita, IoT, kyberbezpečnost a AI.

Začátkem března za námi opět zavítal zkušený scenárista a režisér Roman Vávra, aby se s našimi žáky pobavil o dokumentárním filmu. O jeho přístupu a poznatcích.
Dotkli jsme se také tématu etiky v dokumentárním filmu. V poslední části workshopu dal Roman našim studentům 3. ročníku feedback k dokumentárním filmům, které připravují jako klauzurní práci druhého pololetí.

V pátek 17. března nás navštívil lektor Petr ze společnosti MADIO z.s., který pracoval se studenty 3.A na utužování třídního kolektivu.

Na závěr k nám zavítal absolvent naší školy Adam Smetana, který si pro studenty 2. a 3. ročníku připravil přednášku o herním vývoji a předal jim své zkušenosti s rozjezdem kariéry herního vývojáře. Studentům také nastínil několik možností, jak se mohou jako budoucí absolventi v tomto průmyslu uplatnit.

Všem přednášejícím děkujeme a těšíme se na další návštěvu.